Werkt in heel Vlaanderen
Al meer dan10.000 tanks geliquideerd
Familiebedrijf

Voor het verwijderen van uw keldertanks of stookolietank in Antwerpen en andere provincies in Vlaanderen, kan u kiezen voor ons familiebedrijf uit Kampenhout. Piva Oil heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het verwijderen van keldertanks en bovengrondse tanks in Antwerpen en over heel Vlaanderen. We helpen u graag verder.

 Groepsaankoop mogelijk

  Al meer dan 50 jaar ervaring

  Al meer dan 10.000 tanks geliquideerd

  Werkt in heel Vlaanderen

Tanks reinigen, opvullen of verwijderen voor de beste prijzen

Laat uw mazouttank opvullen of verwijderen

Indien u uw stookolietank wilt laten neutraliseren door Piva Oil uit Vlaams-Brabant, zullen wij uw tank verwijderen of opvullen. Bij ondergrondse tanks is verwijderen vaak risicovol en niet mogelijk. In dat geval vullen wij uw tank op met Biofill. Dit middel op basis van hars is 100% recycleerbaar en co²-neutraal. Indien uw tank wordt opgevuld, zal Piva Oil de reden vermelden op uw VLAREM-attest. Is uw tank nog niet leeg maar wilt u deze toch laten neutraliseren? Wij bieden ook de mogelijkheid aan om stookolie te verpompen!

Kies voor ons voor het verwijderen van keldertanks in Antwerpen en heel Vlaanderen

Is uw mazouttank of stookolietank niet meer reglementair, aan vervanging toe of heeft u hem gewoonweg niet meer nodig? Piva Oil, gevestigd in Kampenhout, helpt u graag met het verwijderen van uw stookolietank over heel Vlaanderen. Woont u in een stad en staat uw tank in de kelder? Zolang u in Vlaanderen woont, komen wij langs met onze knabbelschaar en helpen we u bij het verwijderen van uw stookolietank. Met die schaar kunnen we keldertanks in Antwerpen en elders in Vlaanderen volledig vonkvrij in kleinere stukken knippen en makkelijk en veilig verwijderen. Heeft u een ondergrondse tank? Met onze graafmachines graven we die met precisie op en plaatsen we eventueel een betonnen waterput of septische put. Zijn er nog andere grondwerken nodig op uw terrein? Ook die werken nemen wij voor onze rekening!

verpompen

Vraag een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen

Ziet u een samenwerking met Piva Oil voor het verwijderen van keldertanks in Antwerpen of een andere Vlaamse provincie zitten? Vraag gerust een offerte aan of bel naar +32 16 63 01 06. Wij komen met plezier en vakkundigheid uw tank verwijderen!

Piva Oil