Werkt in heel Vlaanderen
Al meer dan10.000 tanks geliquideerd
Familiebedrijf

Ons familiebedrijf, gevestigd in Kampenhout, houdt zich al generaties lang bezig met het verpompen van stookolie in Vlaanderen. Wilt u uw tank laten neutraliseren maar bevat deze nog olie? Maak bij ons een afspraak en zodat u met een gerust hart uw stookolie kunt laten overpompen eender waar in Vlaanderen.

 Groepsaankoop mogelijk

  Al meer dan 50 jaar ervaring

  Al meer dan 10.000 tanks geliquideerd

  Werkt in heel Vlaanderen

Tanks reinigen, opvullen of verwijderen voor de beste prijzen

stookolie

Wat u moet weten over het verpompen van stookolie over heel Vlaanderen

Wilt u uw olietank laten neutraliseren, maar zit uw tank nog vol olie? Bij ons kan u over heel Vlaanderen uw stookolie laten overpompen. Belangrijk om te weten hierbij is dat de prijs voor het verpompen afhankelijk is van waar in Vlaanderen u zich bevindt. Hoe verder onze tankwagen moet rijden voor het verpompen van uw stookolie, hoe duurder de prijs zal zijn. Eenmaal aangekomen bij uw tank in Vlaanderen zullen wij de stookolie laten overpompen naar een tank van uw keuze.

Kies uw methode van neutralisatie en vraag een offerte aan

Heeft u stookolie laten overpompen en wilt u na het verpompen uw tank in Vlaanderen laten neutraliseren? Vooraleer ons bedrijf kan beginnen aan de neutralisatie, moeten we de tank waar de olie zich in bevond grondig reinigen. Nadien kunnen wij uw tank verwijderen of opvullen. Bekijk allebei de opties uitvoerig en kies welke optie het best bij u past. Soms kan het zijn dat verwijdering niet mogelijk is voor uw tank. In dat geval is opvulling voor u dus de enige optie. Informeer gerust door te bellen naar +32 16 63 01 06 of vraag een offerte aan.

bio fill vrachtwagen
tank vullen schuim

Piva Oil is actief in heel Vlaanderen, Brussel en Wallonië

Vl- Brabant & Brussel • 016 63 01 06 (Hoofdzetel)
Limburg • 011 36 82 36
Antwerpen • 03 369 36 48
Oost-Vlaanderen • 09 395 36 48
West-Vlaanderen • 056 96 36 48

Piva Oil