Werkt in heel Vlaanderen
Al meer dan10.000 tanks geliquideerd
Familiebedrijf

Zoekt u een bedrijf dat uw mazouttank kan opvullen in Vlaanderen? Piva Oil, gelegen in Kampenhout nabij Brussel, heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het opvullen van uw stookolietank over heel Vlaanderen. Kies dus voor onze onderneming en reken op  topservice bij het opvullen van uw stookolietank of mazouttank in Vlaanderen.

 Groepsaankoop mogelijk

  Al meer dan 50 jaar ervaring

  Al meer dan 10.000 tanks geliquideerd

  Werkt in heel Vlaanderen

Tanks reinigen, opvullen of verwijderen voor de beste prijzen

Waarmee komen wij uw mazouttank opvullen?

Voor het opvullen van uw stookolietank of mazouttank over heel Vlaanderen gebruiken wij hardschuim, een milieuvriendelijk alternatief voor het chemische PU schuim, zand of beton. Wanneer u uw tank wilt laten opvullen, dient deze eerst grondig gereinigd te worden. Nadien wordt er een lange buis in de tank geschoven waarlangs het hars wordt geïnjecteerd. Zo zorgen we ervoor dat het hars overal in de tank gelijkmatig wordt verdeeld. Hardschuim, een aminoplast hars op basis van ureum, stoot geen co² uit en is bovendien volledig recycleerbaar. Indien de vulling ooit verwijderd zou worden, kan het materiaal dus opnieuw gebruikt worden en komt het niet op de afvalberg terecht.

Hoe gaat een mazouttank opvullen in zijn werk?

Onze techniekers hoeven bij het opvullen van uw stookolietank in Limburg en de rest van Vlaanderen geen maskers en pakken te dragen. Bovendien laat de vulling geen vlekken achter en kan u eventuele resten makkelijk met water verwijderen. Zodra we uw tank grondig gereinigd hebben, wordt het hardschuim langzaam verspreid in de tank. Doordat het zich langzaam verspreid en uithard, zal de vulling perfect het volume van de tank opnemen.

Industrielle opvuling door piva-oil.be
tank
tank schuim

Bekijk ons alternatief voor de neutralisatie van uw tank

Wilt u uw mazouttank in Vlaanderen laten neutraliseren, maar laat u uw stookolietank liever niet opvullen? Wij bieden ook de mogelijkheid aan om uw tank te laten verwijderen. Bekijk zeker of u in aanmerking komt! Heeft u interesse? Vraag een offerte aan of bel naar +32 16 63 01 06. Onze zaak stuurt met plezier specialisten die uw mazouttank met precisie en zorg zullen neutraliseren en opvullen, in Limburg en elders in Vlaanderen.

Anderen bekeken ook: Verpompen stookolie

schuim
Piva Oil