Werkt in heel Vlaanderen
Al meer dan10.000 tanks geliquideerd
Familiebedrijf

Voor het verwijderen van uw keldertank of stookolietank in Vlaanderen, kan u kiezen voor ons familiebedrijf uit Kampenhout. Onze onderneming Piva Oil heeft al meer dan 50 jaar ervaring op de teller met het verwijderen van keldertanks en helpt u graag verder. Lees hieronder verder en ontdek hoe wij aan de slag gaan om bovengrondse en ondergrondse olietanks efficiënt én veilig te verwijderen.

 Groepsaankoop mogelijk

  Al meer dan 50 jaar ervaring

  Al meer dan 10.000 tanks geliquideerd

  Werkt in heel Vlaanderen

Tanks reinigen, opvullen of verwijderen voor de beste prijzen

Kies voor ons voor het verwijderen van keldertanks

Is uw mazouttank of stookolietank niet meer helemaal reglementair, aan vervanging toe of heeft u hem gewoonweg niet meer nodig? Piva Oil, ons bedrijf helpt u graag met het verwijderen van uw stookolietank. Woont u in een stad en staat uw tank in de kelder? Zolang u in Vlaanderen woont, komen wij langs met onze knabbelschaar en helpen we u bij het verwijderen van uw stookolietank. Met die schaar kunnen we keldertanks in  Antwerpen en elders in Vlaanderen volledig vonkvrij in kleinere stukken knippen, waarna we ze makkelijk en veilig verwijderen. Heeft u misschien een ondergrondse tank? Ook dat is geen al te grote uitdaging voor ons team. Met onze graafmachines graven we die snel en met precisie op!

Wat als een ondergrondse of bovengrondse stookolietank verwijderen toch niet mogelijk is?

In sommige gevallen is het gewoonweg niet mogelijk om de ondergrondse mazouttank uit de grond te halen. De tank kan te dicht tegen de woning liggen en een probleem vormen voor de fundering van uw woning, ook is het mogelijk dat er verschillende nutsleidingen liggen. Dit is gevaarlijk bij het opgraven van uw tank, aangezien we niet op voorhand kunnen weten dat er nutsleidingen gelegen zijn rondom de tank. We zetten de voorwaarden om een ondergrondse mazouttank te kunnen verwijderen:

  • De toezichtkamer(putdeksel) moet zich minstens drie meter bevinden van de fundering van een gebouw.
  • Er moet een kelder aanwezig zijn onder de woning langs de kant waar de tank ligt.
  • Er is voldoende doorgang voor de kraan nodig vanaf de straat tot bij de tank (breedte kraan drie meter).
  • Er mogen geen nutsvoorzieningen (gas, water, telefonie, riolering, omheiningen en dergelijke) in het graafvlak of korte nabijheid aanwezig zijn.
  • Er mogen geen andere tanks in de nabijheid van de mazouttank liggen zoals watertanks , septische tanks, enzovoort.

Onze professionals nemen geen enkel risico en brengen niemand in gevaar. Is de situatie te riskant? In dat geval zullen wij ervoor kiezen om uw bovengrondse of ondergrondse olietank te neutraliseren door deze grondig te reinigen en nadien vakkundig en veilig op te vullen. Hiervoor gebruiken we hardschuim, een aminoplast hars op basis van ureum dat zeer milieuvriendelijk en inert is. Deze hars absorbeert de aanwezige stookolie en laat het niet vloeien naar de natuur. Zo dragen we samen een ons steentje bij tot een duurzame leefomgeving.

tank verwijderen
tank verwijderen

Vraag een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen

Ziet u een samenwerking met Piva Oil voor het verwijderen of filteren van keldertanks in Antwerpen of een andere Vlaamse provincie al helemaal zitten? Of wilt u eerst wat meer te weten komen over hoe we bovengrondse of ondergrondse olietanks verwijderen? Vraag gerust een offerte aan of bel naar +32 16 63 01 06. Wij komen met plezier uw ondergrondse of bovengrondse olietanks verwijderen!

Anderen bekeken ook: Verpompen stookolie

tank vullen schuim

Piva Oil is actief in heel Vlaanderen, Brussel en Wallonië

Vl- Brabant & Brussel • 016 63 01 06 (Hoofdzetel)
Limburg • 011 36 82 36
Antwerpen • 03 369 36 48
Oost-Vlaanderen • 09 395 36 48
West-Vlaanderen • 056 96 36 48

Piva Oil