Werkt in heel Vlaanderen
Al meer dan10.000 tanks geliquideerd
Familiebedrijf

Wanneer zijn wij actief in uw regio, gemeente of misschien in uw eigen straat ?

Doe mee met de groepsactie stookolietanksanering uit uw regio.

Heeft u nog een oude stookolietank die u niet meer gebruikt? Of wenst u binnenkort over te schakelen van stookolie naar een andere warmtebron (warmtepomp(boiler), zonneboiler, houtkachel, gas, enz.)? Meldt u geheel vrijblijvend aan voor de groepsactie stookolietanksanering in uw regio en ontdek de uitzonderlijke voorwaarden. Zowel particulieren als landbouwbedrijven kunnen deelnemen aan de groepsactie.

De groepsactie loopt van 1 Juli 2021 tot 1 September 2021
Vraag hier een persoonlijke offerte aan bij piva-oil.be op de mail [email protected] of bel naar het nummer 016/630.106.

Tankslag in uw regio!

Bekijk wanneer wij in uw buurt zijn…

 

Klik hier

Waarom saneren?
De milieuwetgeving bepaalt dat elke tank die buiten gebruik wordt gesteld, geledigd, gereinigd en verwijderd of opgevuld moet worden door een erkend tanktechnicus. Oude stookolietanks bevatten vaak nog olieresten en kunnen roesten en doorlekken. Dit houdt een ernstig risico in voor bodem en grondwatervervuiling. Een niet-gesaneerde tank houdt ook een financieel risico in want de eigenaar moet instaan voor de kosten van bodemsanering. Bovendien moet je bij verkoop van je woning met een attest bewijzen dat de tank correct werd gesaneerd. Meer info over de saneringsverplichting vind je op de website van de Vlaamse overheid.

Samen saneren!
Samen met 35 regio’s organiseren wij een groepsactie stookolietanksanering voor particulieren en landbouwbedrijven. Een groepsactie laat immers betere voorwaarden toe.

Zowel voor bovengrondse als ondergrondse tanksaneringen bieden zij de scherpste prijzen aan. Bovendien beperken wij de milieu-impact van de saneringswerkzaamheden door te werken met biohars voor het opvullen van oude tanks en dit volgens de Green Deals die Europa ons voorlegt.
Overschakelen op een andere energiebron? 
Door over te schakelen van stookolie naar een alternatieve warmtebron zoals een warmtepomp(boiler), zonneboiler of houtkachel, helpt u het klimaat nog meer! De overschakeling van stookolie naar aardgas heeft een beperkt gunstig effect op het klimaat. U helpt er in ieder geval de CO2-uitstoot mee te verminderen.Tevens ontvangt u van ons een Co2 certificaat.

Piva oil bied u steeds een all in tank prijs !

Bel of mail ons via 016/630.106 of via [email protected]. Of vraag uw offerte aan.

Misschien zoekt u:

Tank opvullen

Bij elke bovengrondse of ondergrondse stookolietank neutralisatie of sanering hoort een optimale reiniging van de tank.

Tank verwijderen

Bij elke bovengrondse of ondergrondse stookolietank neutralisatie of sanering hoort een optimale reiniging van de tank.

Verpompen stookolie

Bij elke bovengrondse of ondergrondse stookolietank neutralisatie of sanering hoort een optimale reiniging van de tank.

Piva Oil