Werkt in heel Vlaanderen
Al meer dan10.000 tanks geliquideerd
Familiebedrijf

Het filteren van stookolie is vaak een precieze klus. Bent u op zoek naar een bedrijf dat u professioneel verder kan helpen? Dan zit u goed bij Piva Oil uit Kampenhout. Ons team maakt een analyse op van uw tank en gaat secuur aan de slag met het filteren van uw waardevolle stookolie. Ontdek zelf de voordelen van onze aanpak!

 Groepsaankoop mogelijk

  Al meer dan 50 jaar ervaring

  Al meer dan 10.000 tanks geliquideerd

  Werkt in heel Vlaanderen

Tanks reinigen, opvullen of verwijderen voor de beste prijzen

stookolie

Waarom is het filteren van stookolie sterk aangeraden?

Het filteren van stookolie zorgt ervoor dat vervuilde olie meteen wordt afgevoerd, zonder schone olie te verspillen. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen na het verwijderen van een tank. Is uw stookolietank bijna leeg of is er net getankt? Dan hoeven we u vast niet te vertellen dat er vaak wat bezinksel gaat bovendrijven. Door het filteren van uw stookolie, kunnen we het restproduct netjes onderscheiden van de kostbare olie. Zo verkleinen we de kans op verspilling en heeft u langer plezier van uw ondergrondse of bovengrondse tank.

Contacteer onze professionals

Niet alleen voor het filteren, maar ook voor het opvullen van een tank of overpompen van olie kunt u terecht bij Piva Oil, gevestigd in Kampenhout. Aarzel niet langer en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn bereikbaar via het nummer +32 16 63 01 06.  Laat het filteren van stookolie met een gerust hart over aan onze medewerkers.  

piva-oil vrachtwagen
Piva Oil